Zelf bouwen Doetinchem

Zelf een huis bouwen in Doetinchem

Heeft u specifieke wensen voor uw nieuwe huis, maar is dit niet op de huizenmarkt terug te vinden. U kunt dan natuurlijk de keuze maken om dan maar een huis te kiezen dat niet helemaal op uw wensen aansluit. Maar misschien is het wel beter om juist eens te overwegen om dan zelf een huis te laten bouwen. U heeft dan niet alleen maar zeggenschap over de look van het huis, maar ook over hoe uw huis is ingericht. Zelf bouwen in Doetinchem en omgeving doet u heel eenvoudig met GelderGroep. We nemen samen met u door hoe u wilt dat uw huis er uit komt te zien en realiseren dit dan ook voor u.

Wilt u een eigen huis bouwen in Doetinchem?

Bij het laten bouwen van een eigen huis komt heel wat kijken. Toch hoeft u zich daar niet door te laten afschrikken. Bij GelderGroep werken namelijk mensen die graag voor u aan de slag gaan om een mooi huis te bouwen. Een huis dat helemaal voldoet aan het droombeeld dat u misschien al lange tijd in uw hoofd heeft gehad. Zelf een huis bouwen in Doetinchem? Kom dan eens langs bij ons voor een kennismakingsgesprek. We nemen dan de mogelijkheden en uw wensen met u door, aan de hand waarvan we gaan bekijken hoe wij uw huis gaan realiseren.

Zelf een huis bouwen met GelderGroep

GelderGroep is een samenwerkingsverband tussen meerdere bouwbedrijven en architecten. Wij kunnen uw huis helemaal begeleiden, van de eerste schets tot en met de laatste steen. We laten u helemaal vrij in uw keuze voor uw huis en hoe het er uit moet komen te zien. We raden u dan ook aan om niet te wachten met bij ons te komen kijken. U zult zien dat het droomhuis dat u altijd al in gedachten had met GelderGroep ook daadwerkelijk realiteit kan worden!

Vrijblijvende afspraak maken

We maken graag vrijblijvend met u kennis bij u thuis of bij ons op locatie. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Belt u liever zelf? Ons telefoonnummer is 0314 – 210003.

Aanhef

Welke tijd past u het best voor contact

Heeft u al een bouwkavel?*