Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan een bouwkavel(s)?

Op funda.nlparticulieropdrachtgeverschap.nl en bouwgrond.com vindt u ook informatie over bouwkavels of kijk op onze website met aanbiedingen.

Catalogus woningen?

De GelderGroep is géén catalogus bouwer. Al onze woningen worden individueel ontworpen op basis van uw wensen. Daarvoor is een persoonlijke begeleiding noodzakelijk.

Moet ik zelf een architect of een aannemer zoeken?

De GelderGroep heeft alle disciplines in huis. Dus van Architect tot Aannemer moet u bij ons zijn.

Voldoen alle ontwerpen aan de huidige norm van het bouwbesluit?

Alle ontwerpen die er zijn dan wel worden ontworpen door Architecten Groep Gelderland voldoen aan de norm van EPC 0.4 (2015). Vaak kun je tegen geringe meerkosten de woning of gebouw opkrikken naar een EPC van 0.2 of zelfs nulopdemeter. Vraag de adviseur naar de mogelijkheden.

Is de GelderGroep de hoofdaannemer?

Nee, de GelderGroep is een coöperatie van bedrijven die hun sporen verdiend hebben in zowel de catalogusbouw, traditionele bouw alsmede ook in de systeembouw. Al deze kennis is gebundeld en is voor u de ideale partner als het om zelf bouwen gaat.

Bouwt de GelderGroep ook 2 onder 1 kap woningen?

Jazeker, je kunt bij de GelderGroep terecht voor alle type woningen, zowel 2 onder 1 kap, vrijstaand, geschakeld, patiowoningen, landelijk, modern en jaren ‘30 stijl. Immers uw woning wordt op maat en voor uw smaak ontworpen en gebouwd!

Ik heb een kavel en dan?

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we u volledig informeren over de mogelijkheden om op uw kavel uw huis te bouwen. We houden rekening met het bestemmingsplan, het type woning, situering op de kavel, te volgen procedures, materiaalkeuze, kortom: alles wat met het bouwen van uw droomwoning te maken heeft.

Overige vragen

Heeft u nog meer vragen of staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@geldergroep.nl en stel uw vraag. Een van de adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!