Eigen huis ontwerpen

Het bouwen van een eigen huis begint met de ontwerpfase. In deze fase wordt de fundering van uw nieuwe ‘thuis’ gelegd. Uw eigen huis ontwerpen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk. Het meekijkende oog van een specialist is dan ook cruciaal in deze fase.

eigen huis ontwerpen

Eigen huis ontwerpen en laten bouwen

Niemand weet beter hoe uw eigen huis eruit moet gaan zien, dan u zelf. Dat beseffen wij ons ook. We laten u dan ook het liefst zoveel mogelijk vrij in de ontwerpfase. Maar op bepaalde vlakken gaat u baat hebben bij de inbreng van onze specialist. Zo biedt hij of zij op basis van ervaring inspiratie die u verder helpt bij het ontwerpen van de look & feel van uw toekomstige woning!

Aan sommige onderdelen wordt niet altijd gedacht. Het is mogelijk dat in uw ontwerp bijvoorbeeld wensen zitten, die bouwtechnisch niet haalbaar zijn. Simpelweg omdat het een bouwconstructie vereist waarmee uw veiligheid niet gewaarborgd kan worden. De gemeenten hebben diverse voorschriften opgesteld voor nieuwbouw. Dit gebeurt in een Bouwverordening. Daarnaast is de informatie in een Bouwbesluit en het Bestemmingsplan medebepalend voor de haalbaarheid van al uw wensen.

Laat u leiden door een bouwspecialist!

GelderGroep is een samenwerkingsverband die u kan helpen om een eigen huis te ontwerpen. Elke specialist die nodig is bij het ontwerpen van uw huis, vindt u bij ons onder één dak.

Wanneer u uw eigen huis gaat ontwerpen, gaat één van onze architecten met u om de tafel. Hij of zij helpt u niet alleen op basis van ruimtelijk en technisch inzicht, maar ook op basis van zijn praktijkervaring met o.a. aannemers en installateurs. Bij GelderGroep wordt dusdanig nauw samengewerkt, dat dergelijke kennis in huis is en daarmee onverhoopte fouten in de ontwerpfase worden voorkomen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

We maken graag kennis met u om te kijken hoe we kunnen begeleiden bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen huis. Een kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend. We kunnen bij u langs komen, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Indien u hieronder het formulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Belt u liever? Ook geen probleem! U kunt ons bereiken op 0314-210003.

Aanhef

Welke tijd past u het best voor contact

Heeft u al een bouwkavel?*