Eigen huis bouwen

Heeft u na een lange zoektocht nog steeds niet uw huis gevonden dat u zoekt? Bent u ervan overtuigd dat uw droomhuis nog niet bestaat? Of is het bouwen van een eigen huis gewoon een betere investering? Wat de reden ook is, u wilt een eigen huis (laten) bouwen. Een huis dat voor 100% aan uw wensen voldoet.

Eigen huis bouwen

Uw eigen droomhuis bouwen?

Iedereen heeft een eigen smaak. Waar de een eerder kiest voor een moderne uitstraling, kiest de ander voor een landelijke sfeer. Sommigen willen juist een eigen woning met veel ruimte. Weer anderen voelen zich meer thuis in een kleinere, knusse woning. Ongetwijfeld heeft u al een idee over hoe uw droomhuis eruit ziet.

Hoogstwaarschijnlijk heeft u al nagedacht over de locatie van uw eigen ‘thuis’. Misschien heeft u zelfs al een kavel! Gezellig in de stad waar merkbaar wordt geleefd. Of juist aan de stadsgrens met meer bosrijke omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen.

In uw hoofd zit een beeld van uw droomhuis en u weet waar het gebouwd moet worden. De vraag is nu alleen… hoe maakt u die droom werkelijkheid?

Laat u leiden door een bouwspecialist

GelderGroep is een samenwerkingsverband die u kan helpen om een eigen huis te bouwen. In feite vindt u bij ons alle bouwspecialisten onder één dak. Van architect tot installateur. Van aannemer tot tegelzetter. Deze specialisten helpen al jaren mensen die een eigen woning willen bouwen. De samenwerking is standvastig en dat zorgt elke keer weer voor bouwprojecten die staan als een huis!

Onze voordelen

Ons initiatief biedt u diverse voordelen. Zo bouwen we uw eigen woning gegarandeerd voor een scherpe prijs. Onze specialisten werken niet met onderaannemers die aan elkaar moeten verdienen. Iedereen is gelijk en dus betaalt u niet onnodig extra.

Daarnaast heeft u weliswaar contact met elke specialist, maar u schakelt vooral met uw eigen bouwmanager. Hierdoor houdt u overzicht op het project en hoeft u niet onnodig veel te overleggen. Dat scheelt tijd en zorgt voor gemak. Uiteraard is ons doel om uw eigen woning zonder gebreken op te leveren. Daarom volgt vóór oplevering altijd een onafhankelijke controle van Vereniging Eigen Huis. Dit geeft u zekerheid bij betaling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

We maken graag kennis met u om te kijken hoe we kunnen helpen bij de realisatie van uw eigen huis. Een kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend. We kunnen bij u langs komen, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Indien u hieronder het formulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Belt u liever? Ook geen probleem! U kunt ons bereiken op 0314-210003.

Aanhef

Welke tijd past u het best voor contact

Heeft u al een bouwkavel?*