Aannemer Achterhoek

De aannemer voor de Achterhoek

U bent op zoek naar een aannemer voor Achterhoek en omgeving, die u kan helpen bij het realiseren van de bouw van uw droomhuis? U kunt dan ophouden met zoeken. Bij GelderGroep vindt u namelijk mensen die veel ervaring hebben met het bouwen van huizen en die er klaar voor zitten om al uw wensen eens goed met u door te nemen. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over ons bedrijf en de manier waarop wij werken. Wij zorgen ervoor dat er straks een huis staat waar u met veel plezier in gaat wonen.

Het aannemersbedrijf voor Achterhoek

Bij GelderGroep staan we altijd klaar om u te helpen uw droomhuis te verwezenlijken. Ons bedrijf is eigenlijk een samenwerkingsverband tussen meerdere bouwbedrijven uit de Achterhoek en omstreken. Bedrijven die graag met u gaan kijken wat er allemaal mogelijk is. Heeft u al een duidelijk beeld van hoe uw huis er uit moet komen te zien? Of wilt u hier eens over spreken met een van onze adviseurs? U bent altijd welkom om bij ons langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van dit gesprek krijgen wij dan ook gelijk een goed beeld van het huis dat u gemaakt wilt hebben.

U zoekt een aannemer in Achterhoek en omgeving?

Als u samen met ons een moodboard heeft gemaakt dat de sfeer van uw huis duidelijk maakt, dan komt er een architect bij zitten om het ontwerp op papier te zetten. Geef aan hoe u wilt dat het huis er van buiten uitziet, maar ook hoe de inrichting van het huis moet zijn. Als dit allemaal is goedgekeurd tekenen we een overeenkomst en gaan we aan de slag met het bouwen van het huis. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon even contact met ons op om een en ander door te spreken met ons. We beantwoorden graag al uw vragen.

Vrijblijvende afspraak maken

We maken graag vrijblijvend met u kennis bij u thuis of bij ons op locatie. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Belt u liever zelf? Ons telefoonnummer is 0314 – 210003.

Aanhef

Welke tijd past u het best voor contact

Heeft u al een bouwkavel?*